Σας παρουσιάζουμε τoν ιστοχώρο του Ε1 τμήματος (σχ. έτους 2019-20) του 4ου δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας.
Η παρούσα ιστοσελίδα θα βρίσκεται στην υπηρεσία των μαθητών του Ε1΄ τμήματος του σχολείου μας, των γονέων και κηδεμόνων τους καθώς και όλων των διαδικτυακών φίλων που την επισκέπτονται.
Εδώ θα μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα και τις δραστηριότητές μας και να συμβουλεύεστε το σχολικό μας ημερολόγιο (στο τέλος της σελίδας).Καλωσήρθατε!

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Τα μπλοκάκια της Μουσικής , των Αγγλικών ,της Πληροφορικής και της Γυμναστικής

Αγαπητοί μαθητές,
η κυρία  της Μουσικής , κα Μαρία Τσιλιγκίρη, σας προσκαλεί στο μπλοκάκι  που έφτιαξε για σας ,όπου μπορείτε να επικοινωνείτε και να μαθαίνετε καινούρια πράγματα.Για να μεταβείτε στο μπλοκάκι ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://taxidevometimousiki.blogspot.com/

Η κυρία των Αγγλικών ,κα Δάφνη Δελιάκη σας καλωσορίζει στο μπλοκάκι των αγγλικών,το οποίο μπορείτε να  βρείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://agglikaefk2020.blogspot.com/

Η κυρία Αννέτα Μανώλη  σας καλωσορίζει στο μπλοκάκι της Πληροφορικής (ΤΠΕ) ,όπου μπορείτε να μεταβείτε  ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:



Ο κύριος Βασίλης Σαμαράς, ο γυμναστής μας  σας προτείνει να δείτε το μπλοκάκι της γυμναστικής, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:


Επίσης μπορείτε να βρίσκετε τα μπλοκάκια  αυτά  από την αρχική σελίδα του 4ου Δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας , πηγαίνοντας στη σελίδα ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΤΑΞΕΩΝ! Καλή πλοήγηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΕΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ"

Μπορείτε  να κατεβάσετε την εργασία μας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://drive.google.com/file/d/1RBxxoOaGURQID7io3EzijI3RHKfJ2WJ...