Σας παρουσιάζουμε τoν ιστοχώρο του Ε1 τμήματος (σχ. έτους 2019-20) του 4ου δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας.
Η παρούσα ιστοσελίδα θα βρίσκεται στην υπηρεσία των μαθητών του Ε1΄ τμήματος του σχολείου μας, των γονέων και κηδεμόνων τους καθώς και όλων των διαδικτυακών φίλων που την επισκέπτονται.
Εδώ θα μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα και τις δραστηριότητές μας και να συμβουλεύεστε το σχολικό μας ημερολόγιο (στο τέλος της σελίδας).Καλωσήρθατε!

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Επανέναρξη μαθημάτων

Σήμερα, Δευτέρα,1η Ιουνίου 2020, παγκόσμια ημέρα του παιδιού, ξεκίνησαν  ξανά τα μαθήματα στα  δημοτικά σχολεία.Επιστρέψαμε όλοι-μαθητές κι εκπαιδευτικοί - στις τάξεις μας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται.Ήδη έχουν αποσταλεί σχετικές οδηγίες στα e mail των γονέων σας, οι οποίες παρατίθενται και παρακάτω:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ Ε1

Επίσης παρατίθενται και οι οδηγίες του ΣΕΕ κ. Καρύδα Απόστολου

Α. Καρύδας : στο σχολείο ξανά / Ιούνιος 2020


καθώς κι ένα ενημερωτικό  βίντεο, που προτείνεται από τον κ. Καρύδα




το οποίο μπορείτε να  παρακολουθήσετε ακολουθώντας  τον παρακάτω σύνδεσμο:


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Από σήμερα και ως το τέλος των μαθημάτων του παρόντος σχολικού έτους
 ( Παρασκευή  26-6-2020) η ύλη που διδάσκεται καθημερινά από το δάσκαλο στα δύο υποτμήματά μας Ε1-1 και Ε1-2  θα αναρτάται στο ημερολόγιο του παρόντος ιστοτόπου https://spirtae1.blogspot.com/, όπως γινότανε καθημερινά όλες τις εργάσιμες ημέρες (πριν την έκρηξη της πανδημίας). Οπότε, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάτε σε καθημερινή βάση το ημερολόγιο του ιστοτόπου  του τμήματός μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΕΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ"

Μπορείτε  να κατεβάσετε την εργασία μας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://drive.google.com/file/d/1RBxxoOaGURQID7io3EzijI3RHKfJ2WJ...